Sjælerejser til Tidligere Liv

Få en bedre forståelse for dit liv og se det i et nyt perspektiv

Regression til tidligere liv er en rigtig spændende og interessant oplevelse, som kan være meget givende og indsigtsfuld – ja en virkelig øjenåbner!

I mange tilfælde vil du kunne få en bedre forståelse af det liv, du lever nu og samtidig kan indsigterne give dig et nyt perspektiv på de udfordringer, du står over for her og nu eller generelt i dette liv. Et perspektiv, som anviser nye løsningsmuligheder og som kan ændre dine tanker og adfærd.

Rejsen til tidligere liv går gennem hypnose.

For at genfinde erindringer fra tidligere liv kontakter vi det underbeviste via hypnose. Vores underbevidsthed kan huske alt fra alle tidspunkter og er ikke underlagt de grænser, som det bevidste sind har i form af logik, tid og rum.

Jeg guider dig blidt og roligt ind i trancen og for de fleste, er det nemt at slappe af og gå dybere ind i sig selv. Når man er hypnotiseret, sover man ikke. Trance er en dybt afslappet tilstand og er meget behageligt. Du vil kunne huske alt, du kan tale i trancen og du kan også til en hver tid afbryde trancen.

Ved en sjælerejse kan du hente ressourcer og positive erfaringer du kan bruge i din hverdag.

Når du er på rejse med sjælen, kan du opleve hvilken person, du har været, hvor du har levet, hvad du har beskæftiget dig med, din familie m.v. Ofte kan mine klienter sige årstal og huske, hvad de hed i det tidligere liv samt genkende personer fra dette liv, som de inkarnerer med igen.

Det er også muligt at heale oplevelser eller traumer fra tidligere liv, som påvirker dette liv. Pudsigt nok kan fysiske skavanker i dette liv stamme fra tidligere liv. Ved at kontakte tidligere liv kan man opleve at skavanken forsvinder. Man kan også hente ressourcer og positive erfaringer med sig tilbage og anvende i dette liv.

Er du interesseret i at læse mere om regression til tidligere liv kan jeg anbefale Michael Newtons og Brian Weiss bøger. Du kan finde titler i min litteraturliste.

Jeg er uddannet regressionsterapeut efter Michael Newtons metode.

Sjælerejse til tidligere liv foregår sådan.

Sessionen foregår hos mig i Fredericia den varer ca. 2 timer og kræver ingen forberedelse, andet end at det er en god idé at tage behageligt, løstsiddende tøj på. Jeg optager din rejse på diktafon, som jeg efterfølgende sender til dig. Du er også velkommen til at få mine notater og/eller til selv at medbringe optage udstyr f.eks. smartphone.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål om regression til tidligere liv, udbytte med mere

candles