Fra første møde med Birgitte og clairvoyancen følte jeg mig i trygge hænder

Jeg har fra første møde med Birgitte følt mig i trygge hænder og intuitivt vidst, at her sad jeg overfor en meget kompetent og seriøs person. Føler meget hurtigt at der skabes en speciel form for åbenhed og tryghed i clairvoyancens rum, der gør det muligt at komme helt ind til kernen af problemet meget hurtigt. Det er skræmmende og samtidig dybt fascinerende, hvordan Birgitte via den åndelige verden har kunnet beskrive min personlighed og væremåde med stor præcision. Når “svære” budskaber skal formidles til mig som klient gøres dette altid på en meget kærlig måde. Føler stor tryghed under sessionen.

Efter clairvoyancen har jeg fået klarhed og mere selvtillid

Først og fremmest har clairvoyancen givet mig klarhed over den udfordring jeg kom med. Dernæst har det hver gang givet mig en kæmpe ro at få belyst problemet fra en anden synsvinkel. Mange gange har det givet min selvtillid et “boost” i en positiv retning, hvilket betyder meget for det gåpåmod der kræves, hvis en opgave skal kunne løses godt!

Sådan har jeg det i kroppen efter en clairvoyance

Fysisk føler jeg mig afslappet og tit træt efterfølgende. Psykisk føler jeg mig opløftet og i bedre humør. Derudover oplever jeg mange gange en stor taknemmelighedfølelse og ydmyghed over den hjælp, jeg har modtaget.

Clairvoyancen har haft  stor betydning i forhold til den problematik jeg kom med

Jeg oplever en større klarhed omkring problemet og om hvordan problemet muligvis skal løses. Ellers har sjælefred og accept af tingenes tilstand været med til at skabe mere ro i mit liv.

Christina Juhl
Jeg har flere gange modtaget både clairvoyance og hypnose hos Birgitte og alle gange har jeg oplevet mig hørt, forstået og behandlet med stor indføling og indsigt!

Birgitte har hjulpet mig til at slutte fred med svære/hæmmede følelser og oplevelser fra fortiden og bevæge mig mere målrettet videre ind i fremtiden med større klarhed, energi og overskud. Sessionerne hos Birgitte har helt klart haft stor og positiv indflydelse på mit liv! Birgitte er yderst professionel, kompetent og hun er derudover et varmt, empatsisk menneske og en erfaren terapeut, som jeg med stor glæde vil anbefale til andre!

Tak!

Jette Flejsborg
Birgitte giver mig ro, styrke og opløftethed               

Jeg har været ved Birgitte nogle gange i årenes løb, når jeg har fundet behov for det. Fortrinsvis til clairvoyance, men også healing. Jeg har hver gang oplevet, at være i meget forstående, trygge og yderst kompetente hænder, og ville uden tvivl ty til hende igen. Oplevelsen har hver gang været, at tage derfra med kæmpe ro, styrke og opløftethed.

Ditte Jensen
Birgitte er empatisk, skarp og hjælpsom

Det har været og er forsat en helt speciel oplevelse at komme på besøg hos Birgitte, uanset hvilken hjælp jeg har haft behov for har du formået at hjælpe mig, sætte det i perspektiv og givet mig det rette værktøj. Jeg er glad for at jeg valgte dig, eller sagt på en anden måde at “de” valgte dig, du er selvfølgelig super empatisk – du er berigende – du er ualmindelig skarp – du er præcis – du er altid hjælpsom – og så har du en dejlig humor.

Du er et godt menneske, og som sådan kan jeg varmt anbefale dig, hos dig går man aldrig forgæves.

Jeg har fået kontrol over og styr på mit liv

Jeg besøgte oprindeligt Birgitte for at få en healing, men endte med at få kontrol over og styr på mit liv, mine oplevelser hos Birgitte har hjulpet mig til at få ryddet op i fortiden, og hjulpet mig til at få øget positiv fokus på fremtiden.

Jeg kan se positiviteten flyver rundt om mig

Jeg har modtaget Clairvoyance – Healing og Hypnose, jeg har set en Guldsmed, ja jeg har aldrig set så mange Guldsmede i hele mit liv som efter besøgene hos Birgitte.

Guldsmedene kom ind i mit liv efter en clairvoyance, Birgitte bad mig tænke positivt hver gang jeg så en Guldsmed, det lød som en opgave jeg nemt kunne klare, 2 minutter efter fløj en stor Guldsmed ind af vinduet, fløj rundt i nogle sekunder hvorefter den fløj ud igen, nu er der mange som vil sige at det sker hver dag, og det er sikkert rigtigt, men forestil jer at dette skete på 1. sal ud til gågaden i Fredericia, ind og ud af et trækvindue mindre end 5 minutter efter at Birgitte havde bedt mig om at lægge specielt mærke til Guldsmede….det rigtig sjove var nu at se Birgittes ansigt medens Guldsmeden fløj rundt ved vinduet.

Healing har fjernet fysiske gener og mentalt er jeg tanket op

Healing har jeg haft meget stor glæde af, det har fysisk fjernet gener, og mentalt er det som at få hjernen tanket helt op, det er svært at beskrive hvad det gør ved en, det er meget individuelt det skal simpelthen opleves.

Birgitte hjalp mig til at bestå erhvervs-teoriprøven efter en enkelt hypnosesession 

Hypnosen har hjulpet mig til at bestå en erhvervs-teoriprøve, ved de almindelige tests før prøverne var jeg i top 2 hver gang, til prøverne gik det galt ja meget galt, ingen kunne forstå hvad der skete og jeg fik utroligt mange gode og velmenende råd, men lige lidt hjalp det.
Inden min tredje og sidste prøve, kontaktede jeg Birgitte og bad hende om hjælp, efter en behandling var jeg klar til prøven som jeg bestod uden besvær.

Benny