Hypnose giver dig hurtigt og effektivt forandringer i dit liv.

Hypnose eller hypnoterapi er en meget effektiv og hurtig måde til at lave positive forandringer i dit liv. Det kan løse mange problemer og give dig mulighed for at give slip på uhensigtsmæssige vaner og anden adfærd, du ikke ønsker.

Under hypnosen er du i en trancetilstand, hvor du er dybt afslappet. Det er super behageligt at være i trance og vi er alle i trance mindst 2 gange om dagen – lige inden vi vågner og lige inden vi falder i søvn.

I trance nedsættes hjernens svingninger (målt i hertz) til Alfa- og Thetaniveau og her kan vi kontakte din underbevidsthed, hvor alle dine tidligere erindringer og erfaringer med tilhørende følelser ligger gemt.

Hypnose. Hjernebølge frekvenser.

Underbevidstheden husker og lagrer alt.

Vores tidligere erfaringer skaber overbevisninger hos os f.eks. om livet eller os selv og disse overbevisninger påvirker vores adfærd og handlinger.

Hypnoseterapi og hypnoterapi.

Via hypnoseterapi kan vi bearbejde disse oplevelser med tilknyttede følelser og hjælpe dig til at ændre uhensigtsmæssige overbevisninger og derved sikre, at du får ”genoprettet balancen” og får det godt igen.

 

Hvad kan ændres med hypnose?

Stort set alt, som du gerne vil og er klar til at slippe af med f.eks.:

  • Stress
  • Angst
  • Søvnløshed
  • Fobier (f.eks. edderkopper)
  • Jalousi
  • Dårlige/traumatiske oplevelser
  • Lavt selvværd og selvtillid
  • Sorg
  • Vrede
  • Skyldfølelse

Der er en mening med alt……… måske er især de mindre gode perioder i vores liv der, hvor vi lærer allermest. Men når vi har lært det, vi skal lære, er der ikke længere nogen grund til at bære rundt på problemet og vi kan nu via hypnose give slip og komme videre i en mere positiv retning.

Hvordan foregår det?

Som indledning til hypnoseterapien har vi en samtale på 30-45 min. om, hvad du ønsker at få behandlet og hvad du gerne vil opnå. Jeg stiller dig en række afklarende spørgsmål, således at jeg kan give dig det bedst mulige resultat.

Herefter guider jeg dig trygt og roligt ind i en dejlig afslappende tilstand af trance. Du vil registrere og høre alt, hvad der foregår omkring dig, ligesom du vil kunne bevæge dig og tale undervejs. Du vil ligeledes kunne huske alt fra sessionen, som varer ca. 45 min. Ingen kan hypnotiseres mod deres vilje og du er på intet tidspunkt ude af kontrol. Du vil også til en hver tid kunne afbryde trancen.

Utrolige resultater med hypnose.

Det er fantastisk, hvad der kan forløses og ændres under hypnose – og endda hurtigt, blidt og nænsomt uden at man behøver igennem alle de traumatiske følelser igen.

Jeg bliver selv forbløffet, glad og taknemmelig hver gang en klient slipper af med et problem. F.eks. har jeg her fornyligt haft en klient, som kun har sovet ca. 4 timer hver nat endda med afbrudt søvn i de sidste 10 år. Hun ville selvsagt gerne have en fuld nattesøvn og sove roligt i 7 timer. Vi gik tilbage til årsagen til problemet og efter den ene behandling sover klienten nu 7 timer hver nat.

Et andet eksempel er en mand, der gentagne gange ikke bestod teoridelen til erhvervskørekort til bus, om end han sagtens kunne bestå prøven uden for eksamenslokalet. Årsagen til problemet lå i underbevidstheden, og da dette via terapi blev ryddet af vejen, gik han samme dag op til eksamen igen og bestod efter bare en enkelt hypnosesession.

Du er hjertelig velkommen til uforpligtende at kontakte mig for at høre mere om dine muligheder med hypnose.

Hypnosen foregår hos mig i Fredericia tæt på Kolding, Vejle og Fredericia.

Hypnoterapi. Hyupnose, hypnotisør.