Husrensning

Oplever du uro i dit hjem eller i din virksomhed? Oplever du “mystiske ting”, som du ikke kan forklare? Har du svært ved at få dit hus solgt?

Så kan det være, at der er åndelig aktivitet på spil hos dig.

Typiske tegn på åndelig aktivitet kan være:

 • Følelsen af ikke at være alene eller at bliver overvåget
 • At du kan høre lyde f.eks. køkkenlåger der klapper i, knirkene gulvplanker eller trapper
 • Tv, legetøj eller andre elektriske apparater tænder af sig selv
 • Lys tænder og slukker, stearinlys går ud
 • Uforklarlig lugt af røg, parfume eller bestemte blomster
 • At små børn og dyr reagerer på noget, du ikke kan se
 • Følelse af kulde og træk selvom alle døre og vinduer er lukkede
 • At dine børn ikke vil sove eller lege på deres værelse

Slip af med uønskede ånder og energier med en husrensning

Når vi tager ud til en husrensning, gennemgår vi dit hjem eller din virksomhed og mærker efter, hvad eller hvem, der er årsag til påvirkningerne.

Det kan f.eks. være:

 • Afdøde slægtning, som er ”på besøg” og som typisk har en besked til dig
 • Afdød, som tidligere har været knyttet til dit hus f.eks. den tidligere ejer eller omegnen f.eks. en nabo. I en virksomhed kan det være tidligere ansatte, direktør eller andre med tilknytning til ejendommen. Også her kan der være en vigtig besked til dig eller også er vedkommende afdød ikke gået over i lyset og hænger fast her af forskellige årsager.
 • Energiaftryk – såkaldte spøgelser eller genfærd. Her er der ikke tale om bevidsthed fra en afdød, men et energiaftryk af en afdøde, som gennemgår en fast rutine, som vedkommende havde i sit liv og som bliver ”afspillet” som en slags film, når den rette mængde energi er til stede. Et eksempel herpå kan være den hvide dame, som ”går igen” og typisk ses det samme sted.

husrensning

Sådan foregår en husrensning

Ofte er der en god grund til, at der er åndelig aktivitet hos dig. Når vi har gennemgået dit hjem eller virksomhed, vil vi forklare årsagen/årsagerne, så du kan se sammenhængen.

Vi formidler eventuelle budskaber fra de ånder, der måtte være, giver dig råd og vejledning til, hvad du selv kan gøre og vi hjælper eventuelle afdøde, der sidder fast i det jordiske liv over i lyset, hvor de hører til.

Vi optager disse beskeder på diktafon og sender efterfølgende en lydfil til dig.

Nogle gange vil der efter en husrensning være ting, som du/I selv skal arbejdere videre med for at få skabt den fulde ro i dit hjem, i dit liv eller på din arbejdsplads.

Er der tale om energiaftryk og afdøde, som ikke har relation til dig – og som du ikke ønsker skal husere her længere – vil vi rense ud og heale ejendommen.

Er der behov for det, healer vi dig og evt. andre, som er påvirkede af det, der foregår.

En husrensning varer typisk 2 timer og følges op efter ca. 14 dage typisk ved, at du/I giver os en status.

husrensning

Helt solgt

Skal du have din ejendom solgt, er det vigtigt, at huset tager sig ud fra sin bedste side og at den mulige køber møder ”et rent hus” fri for åndelig aktivitet og negativ energi. Mange mennesker mærker med det samme evt. dårlig energi, som kan sidde i et hus også selvom der ikke er ånder på spil. Alt er energi og væggene i et hus optager din og familiens energi, hvad enten den er god eller dårlig. vi renser og healer et hus, så det er salgsklart.

Der kan også være andre årsager til, at et hus ikke bliver solgt. Vi stiller clairvoyant ind på disse årsager og giver dig råd og vejledning til, hvordan du sørger for de bedste betingelser for et salg.

Vi samarbejder med Estate ifm. hussalg og renser dit hus, så det hurtigt bliver solgt.

Bemærk

Inden du ringer til mig og bestiller en husrensning, er det altid en rigtig god idé at bruge sin sunde fornuft og undersøge alle de mulige logiske årsager til, at der opleves aktivitet i huset.

Det kan f.eks. være husmår på loftet eller andre skadedyr, naboens fjernbetjening, som går i dit tv, strømkabler, sprungne vandrør, åbne vinduer m.m.

Pris

Prisen for en husrensning er kr. 3.000. Vi kommer 2 personer – min kollega Lene Vanting og jeg og vi er hos jer i ca. 2 timer, da det kræver meget energi at forløse åndelig aktivitet og rense et hus på en virkningsfuld måde. Vi renser fortrinsvis huse/ejendomme/boliger i Trekantsområdet dvs. Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart op til ca. 45 min. kørsel fra Fredericia. Bor du/I længere væk vil der blive et tillæg for kørsel, medgået tid samt evt. broafgift, færgebilletter m.m.

Prisen inkluderer gennemgang af boligen, samtale, rensning af uønsket åndelig aktivitet, clairvoyante beskeder fra afdøde relationer, healing af huset, evt. healing af beboere, lydfil og moms.

Bestilling og betaling

Der kan bestilles tid på mail birgitte@eyeopener.dk eller på tlf. 27 26 04 48.
Kontant betaling eller via MobilePay.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller ændre, skal dette gøres så hurtigt som muligt og senest 48 timer før det aftalte tidspunkt. Gebyr for afbestilling senere end dette må påregnes.

Jeg renser fortrinsvis huse i Trekantsområdet dvs. Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart og omegn.

birgitte husrensning